8 мая 2007 г., 15:34

Не спирай 

  Поэзия
557 0 8

                                             Очите ти когато ме погледнат,
                                             във мен разцъфват пролетни цветя,
                                             превръща  се във океан сърцето ми,
                                             прелива сякаш в мене любовта.


                                             Когато ме целуваш, аз политам,
                                             небето галя с моите крила,
                                             а слънцето щастливо се усмихва,
                                             че пак към него се понасям аз.


                                             Не спирай да ме караш да усещам,
                                             магията, стаена в любовта,
                                             аз зная, щом до мен те имам,
                                             ще мога невъзможните неща!

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??