Очите ти когато ме погледнат,
във мен разцъфват пролетни цветя,
превръща се във океан сърцето ми,
прелива сякаш в мене любовта.
Когато ме целуваш, аз политам,
небето галя с моите крила,
а слънцето щастливо се усмихва,
че пак към него се понасям аз.
Не спирай да ме караш да усещам,
магията, стаена в любовта,
аз зная, щом до мен те имам,
ще мога невъзможните неща!
© Эоя Михова Todos los derechos reservados
магията, стаена в любовта,
аз зная, щом до мен те имам,
ще мога невъзможните неща!"
Това е тя, Любовта!
Прелестен стих!