23 июн. 2017 г., 10:17

Не трябват полуистини 

  Поэзия » Другая
308 0 2

Не трябват полуистини. 
А болезнено откровение. 
Да е истинско. 
И да не оставя съмнения.
Че няма по-голяма обида
за любовта на жената
от лъжата.

© Надежда Тошкова Все права защищены

07.05.2017

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??