23 jun 2017, 10:17

Не трябват полуистини 

  Poesía » Otra
310 0 2

Не трябват полуистини. 
А болезнено откровение. 
Да е истинско. 
И да не оставя съмнения.
Че няма по-голяма обида
за любовта на жената
от лъжата.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

07.05.2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??