9 авг. 2012 г., 15:36

Не знам дали си ти 

  Поэзия » Другая
610 0 1

Не знам дали си ти,

или цвете в утринта,

или си следобедна роса,

покрила моята коса.

 

Кажи дали си ти,

или си може би зора,

изгряла над морето,

след последната звезда.

 

Дали ще узная някога 

дали това си ти,

кажи ми, моля те,

не чакай до зори.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??