9.08.2012 г., 15:36 ч.

Не знам дали си ти 

  Поезия » Друга
612 0 1

Не знам дали си ти,

или цвете в утринта,

или си следобедна роса,

покрила моята коса.

 

Кажи дали си ти,

или си може би зора,

изгряла над морето,

след последната звезда.

 

Дали ще узная някога 

дали това си ти,

кажи ми, моля те,

не чакай до зори.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??