6 апр. 2016 г., 23:08

Небето, в което ще се вричаш... 

  Поэзия » Любовная
310 0 0

И защото те сънувах със разперени криле...
ти носеше се сред рояк от птици...
така политнах в синьото със теб...
в миг душата си пред мене да разкриеш.

 

Аз мълком в дъх ще те даря с любов...
щом тя е толкоз нежна и красива...
и без страх ще вдишаш святия ми зов...
преди от моя сън внезапно да си идеш.

 

И защото те сънувах със разперени криле...
ти носеше се сред рояк от птици...
аз искам само да съм твоето небе...
небето, във което вечно ще се вричаш!

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??