10 февр. 2016 г., 14:01

Недоизказано 

  Поэзия » Любовная
708 1 8

Има много неща, които бих искал да ти кажа,

Но с думи, нищо няма как да ти докажа,

Както знаеш от преди, всяка нощ душата ми при тебе спи,

Гневно крия го в ума си, че за тебе спирам аз дъха си,

Даже още щом те зърна, иде ми да те прегърна,

Рози колко вече аз ти дадох и сърцето си на теб продадох,

Но изхвърли го навън в снега и остави го така,

И отново чакам в нощта, лъч надежда, малко светлина,

Да те видя пак пред  моята врата,

До теб да легна и спокоен да заспя...

© Стефан Б Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??