Има много неща, които бих искал да ти кажа,
Но с думи, нищо няма как да ти докажа,
Както знаеш от преди, всяка нощ душата ми при тебе спи,
Гневно крия го в ума си, че за тебе спирам аз дъха си,
Даже още щом те зърна, иде ми да те прегърна,
Рози колко вече аз ти дадох и сърцето си на теб продадох,
Но изхвърли го навън в снега и остави го така,
И отново чакам в нощта, лъч надежда, малко светлина,
Да те видя пак пред моята врата,
До теб да легна и спокоен да заспя...
© Стефан Б Всички права запазени