1 мая 2024 г., 20:16

Недостижим 

  Поэзия » Любовная
115 0 0

Далечен си ми- като луната,

като звездите.. 

теб, докосвам само на сън. 

И макар да си точно пред очите, 

невъзможен си, недостижим. 

 

И дори по вятъра криле да разперя, 

и дори до звездите да стигна. 

Твоя допир пак не ще усетя,

ще съм просто полетяла птица. 

 

Ще се рея така в небесата, 

ще те пиша във синия облак. 

Твоя лик ще ме топли в прегръдката, 

която никога няма да имам. 

 

© Миглена Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??