Думи за добро и лошо.
Думи - хвърлени в кош!
Думи със смисъл и без смисъл.
Думи наизуст, без смисъл.
Неизказани думи блуждаят.
Нереални истории ваят...
Погледи скрити и крадени.
Сякаш на заем са дадени.
Усмивки, изгубени някъде.
И очи - търсещи навсякъде.
Думи - тъй лесни и трудни -
разкриващи истини чудни.
Неизказани думите остават
и често хората заблуждават.
© Магдалена Русева Все права защищены