20 nov 2012, 22:29

Неизказани думи 

  Poesía » Otra
663 0 0

Думи за добро и лошо.

Думи - хвърлени в кош!

Думи със смисъл и без смисъл.

Думи наизуст, без смисъл.

Неизказани думи блуждаят.

Нереални истории ваят...

Погледи скрити и крадени.

Сякаш на заем са дадени.

Усмивки, изгубени някъде.

И очи - търсещи навсякъде.

Думи - тъй лесни и трудни -

разкриващи истини чудни.

Неизказани думите остават

и често хората заблуждават.

 

 

© Магдалена Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??