най-нежните
акорди на пианото
разсипва утринта
върху лицето ми
уханна
пролетната тишина
се спотаява
като котка
под пердето
и слънчевата обич
през прозореца
във стаята ми
светва
здравей любов
живота си отново
започвам
да сглобявам
от парчетата
© Павлина Гатева Все права защищены