24.06.2016 г., 20:49 ч.

Нежност 

  Поезия
413 2 4

най-нежните
акорди на пианото
разсипва утринта
върху лицето ми

уханна
пролетната тишина
се спотаява 
като котка 
под пердето

и слънчевата обич 
през прозореца
във стаята ми 
светва

здравей любов
живота си отново 
започвам
да сглобявам
от парчетата

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??