15 мая 2008 г., 09:02

Нека само 

  Поэзия
472 0 3
Две ангелски очи следят ме -
всяка нощ, щом очите си затворя.
Две ангелски очи блестят
в съня ми, те са ми опора.


Едно сърце дочувам в мрака.
Сънят ми отмерва  във такт.
И зная, че някъде някой ме чака -
да тръгна към него,  желана.


Една усмивка се разтваря  в светлина.
И нищо, че навън е непрогледна нощ.
Долавям трепетно очакване...
нека само да изгрее деня!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??