May 15, 2008, 9:02 AM

Нека само 

  Poetry
471 0 3
Две ангелски очи следят ме -
всяка нощ, щом очите си затворя.
Две ангелски очи блестят
в съня ми, те са ми опора.


Едно сърце дочувам в мрака.
Сънят ми отмерва  във такт.
И зная, че някъде някой ме чака -
да тръгна към него,  желана.


Една усмивка се разтваря  в светлина.
И нищо, че навън е непрогледна нощ.
Долавям трепетно очакване...
нека само да изгрее деня!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??