1 окт. 2018 г., 00:14  

Неразделни 

  Поэзия » Любовная, Философская
377 1 2

НЕРАЗДЕЛНИ

 

В този миг са разделени

само нашите тела,

а душите ни са слени

във вселенската мъгла.

 

В този миг добре усещам,

че си винаги до мен,

че в безплътен свят те срещам

и прегръщам те смирен.

 

В този свят, лишен от време

и човешка суета,

двама с тебе ще прозреме,

че е вечна любовта.

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??