В този миг са разделени
само нашите тела,
а душите ни са слени
във вселенската мъгла.
В този миг добре усещам,
че си винаги до мен,
че в безплътен свят те срещам
и прегръщам те смирен.
В този свят, лишен от време
и човешка суета,
двама с тебе ще прозреме,
че е вечна любовта.
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados