1 окт. 2005 г., 16:29

Нероденият син изкрещя 

  Поэзия
983 0 8

В утробата си носеше живот,

а вън ухаеше

на мартенски кокичета...
Хората си подаряваха,
червено- бели мартеници.
Избираха най- хубавата за
любимия,

а тя се даваше в море от
самота.

Усещаше се – разпната.
Пристъпи в болничната стая
и каза сбогом на мечтата.
-Страхливка!


Нероденият син изкрещя.

 

 

 

© Лили Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??