23 янв. 2018 г., 09:10

Нещо синьо 

  Поэзия » Любовная
396 0 3

По златарската улица бавно вървя,
а край мен магазини със скъпи неща.
Колко много богатства е градът тук събрал:

 

колиета с брилянти, обици със рубини
платинени пръстени с аквамарини,
красива огърлица с благороден Опал...

 

Но защо не ги искам? Какво там синее?
Виждам пламък в очите ти.
И сърцето ми пее!

© Ангел Милев Все права защищены

Вдъхновено от стихотворението "Синьо Мънисто" на Таня Донова.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??