10 дек. 2008 г., 13:07  

Несподелена любов 

  Поэзия » Любовная
727 0 1

Несподелена любов 

 

Понякога се влюбваме в най-лошия,

но не ние сме виновни за това,

виждаме в него образа на добрия,

пленителен, осеян с красота!

 

Страдах за него, плаках за него, но как,

как да изтрия сълзите си,

наранена от тази любов несподелена!

 

Една сълза се стича от лицето ми, пълна с тъга.

Една сълза ще нарани сърцето ми, изпълнено с лъжа.

Една сълза ще влезе в душата ми, измъчена от празнота.

Една сълза ще спре да страда за него и за любовта!

 

Несподелената любов убива,

но аз не ще се поддам на това,

то не е за мене и ще вървя

по своя път с високо вдиганата глава!

© Ина Лилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??