За ден, за два, а може би за три
делихме с теб едни мечти.
Но нещо случи се, нали?! -
ти друг път някъде откри.
В миг куп мечти се разпиляха,
много сълзи се проляха.
И така година след година,
времето си някак мина.
Остана ти в ума -
несбъдната моя мечта.
Но още обичам те аз
и спомням си вечер за нас...
Спомням си прекрасните очи
и милувките нежни, които нявга ми дари...
И вместо с времето да те забравям,
все повече аз се надявам
да те видя пак някой ден
и поне миг да си до мен...
© ИметоМиЗначи Самота Все права защищены