Неудачник
Ти си неудачник,
правиш ме на глупачка,
доверието ми не е играчка,
аз се старая много да ти се отдавам,
а с твоето внимание се прощавам,
ти ще се разкайваш,
съдбата си ще окайваш,
не ме търси,
не ме търси,
снизходително отношение от теб - не, мерси,
не, мерси!
© Пламена Сомова Все права защищены