3 ene 2012, 18:19

Неудачник 

  Poesía » De amor
464 0 2

Неудачник

 

Ти си неудачник,

 правиш ме на глупачка,

доверието ми не е играчка,

аз се старая много да ти се отдавам,

а с твоето внимание се прощавам,

ти ще се разкайваш,

съдбата си ще окайваш,

не ме търси,

не ме търси,

снизходително отношение от теб - не, мерси,

не, мерси!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??