9 февр. 2015 г., 02:26  

Невидимият прицел 

  Поэзия » Другая
516 0 3





Поглеждам в дулото и се прицелвам.
Любовта ми е на мерник.
Натискам спусъка и потрепервам.
С един изстрел съм убил безбожник.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??