9.02.2015 г., 2:26 ч.  

Невидимият прицел 

  Поезия » Друга
521 0 3





Поглеждам в дулото и се прицелвам.
Любовта ми е на мерник.
Натискам спусъка и потрепервам.
С един изстрел съм убил безбожник.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??