Ако някой си ранил
без дори да подозираш,
неволно си подценил,
че с тъга сърце раздираш.
Потърси отново път
към душата наранена
и стаен потаен кът,
за молитва просълзена.
Само с вярата в добро
болката ще се покае
и ще свие пак гнездо,
грешката ще осъзнае...
© Наташа Басарова Все права защищены