3 сент. 2007 г., 13:00

Незначителност 

  Поэзия
431 0 5
 

Незначителност



Родих се без да ме предупредят

и сигурно така ще си умра.

Неспирно ме подмятат и въртят

като пионка в някаква игра.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??