3 sept 2007, 13:00

Незначителност 

  Poesía
445 0 5
 

Незначителност



Родих се без да ме предупредят

и сигурно така ще си умра.

Неспирно ме подмятат и въртят

като пионка в някаква игра.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??