Когато те няма
А те виждам пред мен
Мисля че сънувам
А всъщност е ден
А просто съм затворил очи
И за тебе мечтая
Да сме само аз и ти
Любовта прегърнали двама
Когато нощем
Не мога да спя
Защото още
Мисля за деня
Деня когато
Няма да мисля за друго
Освен за теб
И за магията на всичко лудо
Всичко лудо
Което е в теб
И ме побърква
Изгаря във мен
Изгаря сърцето
Изгаря душата
Изгаря това което
Чувствам щом хвана ръката
Ръката която се протяга към мен
И се опитва да ме хване
Ръката която искам да държа в този ден
Но не искам никой да знае
Никой освен теб
Защото без тебе съм празен
Никой освен теб
Защото без теб съм нещастен
© Атанас Дизов Все права защищены