11.06.2017 г., 20:19 ч.

Никой освен теб 

  Поезия » Любовна
360 0 0

 Когато те няма 

А те виждам пред мен 
Мисля че сънувам 
А всъщност е ден 

 

А просто съм затворил очи
И за тебе мечтая 
Да сме само аз и ти 
Любовта прегърнали двама 

 

Когато нощем 
Не мога да спя 
Защото още 
Мисля за деня 

 

Деня когато 
Няма да мисля за друго
Освен за теб 
И за магията на всичко лудо 

 

Всичко лудо 
Което е в теб 
И ме побърква 
Изгаря във мен 

 

Изгаря сърцето 
Изгаря душата 
Изгаря това което 
Чувствам щом хвана ръката 

 

Ръката която се протяга към мен 
И се опитва да ме хване 
Ръката която искам да държа в този ден 
Но не искам никой да знае 

 

Никой освен теб 
Защото без тебе съм празен 
Никой освен теб 
Защото без теб съм нещастен

© Атанас Дизов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??