10 сент. 2012 г., 12:17

Но не за мен 

  Поэзия » Другая
551 0 0

 

НО НЕ ЗА МЕН

 

Навсякъде съм чужда и сама

и няма нужда да излизам.

Прозорците са моя светъл свят,

през тях красивото съзирам.

Слънцето целува идващия ден.

Радост се задава, но... но не за мен.

 

 

© Желязка Дракалиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??