10 sept 2012, 12:17

Но не за мен 

  Poesía » Otra
549 0 0

 

НО НЕ ЗА МЕН

 

Навсякъде съм чужда и сама

и няма нужда да излизам.

Прозорците са моя светъл свят,

през тях красивото съзирам.

Слънцето целува идващия ден.

Радост се задава, но... но не за мен.

 

 

© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??