Тишината е сковала поляни, гори.
Изгубена във времето любов...
Вятърът свири, вилнее още от зори
и светът за промяна е готов.
Огнени листа танцуват за последно,
скелети на дървета се преплитат.
Облаци спускат булото си черно,
а дните като птиците отлитат...
© Филип Все права защищены