Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Нощта меко обгърна
фалоса
на твоето състрадание.
Удоволствието бликна –
лъскава бяла струя
и попи върху кожата ми.
Всичко свърши.
Тръгвай си!
Не сме си нужни повече.
© Мариела Георгиева Все права защищены