Празни думи. Обречена нощ.
Аз ли съм крива, ти ли си лош?
Още от стъкълцата събирам,
още незараснали рани намирам.
Белези от погребани обещания
и неизречени звездни мечтания,
Изгубена в мрака, забравих да чакам.
Заглъхнали стъпки, размазани очертания.
Уж си тук, а те няма. Щом не виждам,
не чувствам - заминаваш в графата
"Чупливо - пази се! Сърдечна измама"
А нощта, казват, е родена за двама...
© П Антонова Все права защищены
гарно - харно, хубаво /бълг.
рани - рани
Пусни ги в "преводи" ако искаш!