18 февр. 2009 г., 20:58

Носи короната достойно 

  Поэзия » Любовная
569 0 1

Във царството на вечна младост

бъди кралица нежна на честта,

сияйно грейнала от радост

свещена, белонога красота.

 

Безкрайни свилени простори

в една просторна лунна долина,

безбрежни ведри небосклони -

загадъчно, омайна синева...

 

Бъди царицата красива,

госпожо, в тази приказна страна.

Носи короната достойно,

короната на прелестна жена...

© Христо Оджаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е, че пишеш за достойнство, но защо само на жената? Не трябва ли и мъжът да я носи достойно? Изобщо всеки човек.
Предложения
: ??:??