Във царството на вечна младост
бъди кралица нежна на честта,
сияйно грейнала от радост
свещена, белонога красота.
Безкрайни свилени простори
в една просторна лунна долина,
безбрежни ведри небосклони -
загадъчно, омайна синева...
Бъди царицата красива,
госпожо, в тази приказна страна.
Носи короната достойно,
короната на прелестна жена...
© Христо Оджаков Всички права запазени