29 авг. 2007 г., 12:19

Нов ред 

  Поэзия
626 0 11
Само не разбрах...
грешни ли сме, че толкова се трепем...
Защо не разбрах...
че миналото не изчезва тъй безследно...
Дали пък не разбрах...
на децата ни, то се отразява...
Повярвай, не разбрах,
че звезда, за всички ни изгрява!

Вече разбрах. Поезията не търпи наивни думи.
Времето разбрах. Безмилостно романтиката губи.
И зимата разбрах...
как си отива с разтопилия се сняг.
И феите разбрах...
аз бях, която си отиде...
една от тях...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??