7 дек. 2009 г., 01:20

Нужен си 

  Поэзия » Любовная
885 0 0

Нужен си ми рано сутринта,

нужен си ми и късно вечерта,

нужен си ми, но виждам как подпалваш един рай на любовта.

Нужен си ми, но виждам я, облечена в бяло,

как те гледа, изпива с поглед,

как мърда устни и желае теб.

Нужен си ми, но явно на някой друг си нужен сега,

нужен си ми, но любов с окови не искам,

нито ръцете на непознат да стискам.

Нужен си ми, но с нея явно по-щастлив ще си,

върви и любов ù дари,

и всеки миг на радост с нея сподели.

Нужен си ми, но любовта си надалеко пускам сега, върви!

 

 

 

© Моника Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??