17 февр. 2009 г., 19:30

Някъде 

  Поэзия » Любовная
630 0 0
Някъде там!
Някъде сам!
Незнайно къде.
Може би така е по-добре.

И ето сега,
самотна стоя...
обляна в сълзи
с безброй несбъднати мечти.

А той... живота на друга краде,
тя къде ли ще го отведе?
Дано да е там,
в Ада голям,
да не бъде щастлив,
както преди!

Някъде там!
Някъде сам!
Незнайно къде.
Може би така е по-добре...

© Саши Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??