17.02.2009 г., 19:30 ч.

Някъде 

  Поезия » Любовна
631 0 0
Някъде там!
Някъде сам!
Незнайно къде.
Може би така е по-добре.

И ето сега,
самотна стоя...
обляна в сълзи
с безброй несбъднати мечти.

А той... живота на друга краде,
тя къде ли ще го отведе?
Дано да е там,
в Ада голям,
да не бъде щастлив,
както преди!

Някъде там!
Някъде сам!
Незнайно къде.
Може би така е по-добре...

© Саши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??