27 июн. 2012 г., 00:27

Няма да се откажа от теб 

  Поэзия » Другая
2171 0 2

Няма път назад -

няма да се откажа от теб,

има път напред -

труден,

сложен,

невъзможен,

изпитателен,

стръмен,

немислим,

непроходим,

само любовта ми

може да го премине.

Няма да се откажа от теб.

Вече няма път назад,

има път напред,

ти ще ми показваш 

посоките, ти ще си до мен

в трудностите...

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??