Няма път назад -
няма да се откажа от теб,
има път напред -
труден,
сложен,
невъзможен,
изпитателен,
стръмен,
немислим,
непроходим,
само любовта ми
може да го премине.
Няма да се откажа от теб.
Вече няма път назад,
има път напред,
ти ще ми показваш
посоките, ти ще си до мен
в трудностите...
© Мария Todos los derechos reservados