11 мая 2008 г., 19:54

''Няма невъзможни неща'' 

  Поэзия » Любовная
983 0 1

                                    ''Няма невъзможни неща''

Една минута ти давам само,

да дойдеш и помислиш на моето рамо.

Дали е така, както аз си мисля,

че няма невъзможни неща.

 

Погледнато отстрани, не изглежда истински.

В момента да си мислиш, че си чужда, а това

 да не е така, защото за мен ти не си ненужна.

 

 Няма невъзможни неща, казвам аз и хората.

Винаги накрая след добър резултат я има и умората.

Няма невъзможни неща, макар че навсякъде

всичко се иска и трябва да поемаш риска

и ще печелиш, и ще имаш всичко или

     ще губиш и оставаш с нищо.

 

© Кою Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??