''Няма невъзможни неща''
Една минута ти давам само,
да дойдеш и помислиш на моето рамо.
Дали е така, както аз си мисля,
че няма невъзможни неща.
Погледнато отстрани, не изглежда истински.
В момента да си мислиш, че си чужда, а това
да не е така, защото за мен ти не си ненужна.
Няма невъзможни неща, казвам аз и хората.
Винаги накрая след добър резултат я има и умората.
Няма невъзможни неща, макар че навсякъде
всичко се иска и трябва да поемаш риска
и ще печелиш, и ще имаш всичко или
ще губиш и оставаш с нищо.
© Кою Коев Всички права запазени