1 февр. 2011 г., 22:42

Обич 

  Поэзия » Любовная
687 0 1

~~~Обич~~~


Остани до мен,

бъди мой приятел.

Бъди до мен,

дори когато плача.

Искам те,

желая те!

Чакам твоята милувка,

твоята прегръдка, целувка.

Ангелче прекрасно си на вид,

но под него дяволче се крие.

Мила си, нежна, добра,

ще те помня само със добро.


Ти си...

Единствена, неповторима,

шедьовър без стойност.

© Александър Бушев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??