1 feb 2011, 22:42

Обич 

  Poesía » De amor
688 0 1

~~~Обич~~~


Остани до мен,

бъди мой приятел.

Бъди до мен,

дори когато плача.

Искам те,

желая те!

Чакам твоята милувка,

твоята прегръдка, целувка.

Ангелче прекрасно си на вид,

но под него дяволче се крие.

Мила си, нежна, добра,

ще те помня само със добро.


Ти си...

Единствена, неповторима,

шедьовър без стойност.

© Александър Бушев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??