23 июн. 2009 г., 20:55

Обичах те, но... 

  Поэзия » Любовная
767 0 5

Обичах те, но всичко свърши

във онзи мрачен ден,

когато огънят привърши

между двама - теб и мен.

 

Обичах те, но ти си тръгна,

безследно изчезна във нощта,

от тогава завинаги замлъкна

вопълът във моята душа.

 

Обичах те, тъй истинско и силно,

но за раздялата не бях готов.

Сега сърцето ми е непосилно,

отново да дари любов.

 

Обичах те и съжалявам,

че така се стекоха нещата.

Без вина сега се обвинявам,

че нарани ме ти самата.

 

Обичах те и да те мразя

не мога, колкото и да опитвам,

и не ми се иска да го кажа,

но май все още те обичам?

 

 

© Владимир Ганчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??