31 янв. 2008 г., 21:59

Обичай ме 

  Поэзия
736 0 4

 Обичай ме! Не съм ревнива!

 Не плача и не търся красота!

 Не съм пленяващо красива!

 Излъчвам смях и простота!

 

 Обичай ме! Не съм идеална!

 Не нося дрехи от бутик!

 Усмивката ми сутрин е банална!

 Не нося снимка с моя лик!

 

 Обичай ме! Не съм безгрешна!

 Не нося в себе си лъжа!

 За грешка вчерашна и днешна

 прощавам бързо на мъжа!

 

 Обичай ме! Напук на всички! 

 Обичай мойта простота!

 И никога не падай ничком

 пред дрехи, грим и красота!

© Иринка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??